De stembus is geopend

U heeft van ons een brief ontvangen waarmee u kunt stemmen op twee armaturen. In deze brief is uitgelegd wat de bedoeling is. Zie de tekst uit de brief hieronder. Deze site zal ook gebruikt worden om u op de hoogte te houden van de voortgang van het project. Blijf daarom deze site volgen.

Is het donker in uw straat dan gaat het licht van de openbare verlichting voor u en uw dorpsgenoten aan. Deze openbare verlichting is verouderd. Hij voldoet niet meer aan de technische eisen van nu. Daarom gaan we onderhoud uitvoeren aan de openbare verlichting bij u in de straat.

Wat gaan we doen

We vervangen de bestaande verlichtingsarmaturen door duurzame led verlichting. Daarnaast gaan we een aantal lichtmasten vervangen we omdat ze verouderd zijn. De lichtmasten blijven wel op dezelfde plek staan. Bij uitzondering kan het zijn de we de lichtmast op een andere plek terugzetten.

Stem en kies uw favoriete armatuur 

Welk armatuur past het beste in uw straat en dorp? U kiest het mooiste armatuur. Samen met de andere bewoners. Stem op uw favoriete armatuur.

Wat is een armatuur? Een armatuur is een draagconstructie met lamphouder voor een lichtbron en zit boven op of aan de lichtmast gemonteerd waaruit in de donkere uren licht komt.

We gaan er wel van uit dat het type en uitvoering lichtmast dat nu bij u in de straat staat blijft.

Stemmen kan op de website armatuurkeuze.nl.

U kunt stemmen op 2 Modellen, model A) Kegelmodel, model B) Koffermodel .

Het armatuur met de meeste stemmen wint! Op de website maken we ook de uitslag van het stemmen bekend. U vindt hier ook meer informatie over het project.

 

Wanneer vervangen we de armaturen en de lichtmasten?

Wij verwachten in het voorjaar van 2023 te starten met de werkzaamheden. Vooraf krijgt u van ons een brief met de planning. In deze brief staat ook een contactpersoon van de aannemer. Heeft u vragen tijdens het uitvoeren van het onderhoud? Dan kunt u deze contactpersoon bellen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of andere idee├źn? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail f.van.gent@drutenwijchen.nl of bel 088 432 74 69.  Wij zijn benieuwd welk armatuur gaat winnen.  We wensen u succes met het maken van uw keuze.

Nieuws